marokkaanse
 
 
Marokkaanse Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: Marokkaanse EN Marokkaanse ES Marokkaanse FR. Vertalingen Marokkaanse NLDE. der Marokkaner; die Marokkanerin. Voorbeeldzinnen met Marokkaanse.
Marokkaans-Nederlandse vaders betalen dubbel alimentatie EenVandaag. logo-1v. angle-down. angle-down. facebook. twitter. instagram. youtube. radio. tv. search. search. close. logo-avrotros. embed. embed. facebook. twitter. whatsapp. mail. video. video. au
Abdelaziz Alaoui Mrani moet dubbel alimentatie betalen. Marokkaans-Nederlandse moeders kloppen na scheiding van hun Marokkaans-Nederlandse man regelmatig aan bij zowel de Nederlandse als bij de Marokkaanse rechter voor kinderalimentatie. Het" kan om duizenden euro's' gaan, zegt advocaat Jamal El Hannouche.
Marokkaans Cursussen Trainingen ROC.nl.
Marokkaanse taal leren spreken en schrijven. Marokkaans is een speciale variant van het Arabisch. Als je ervoor kiest om cursus Marokkaans te volgen, leer je feitelijk twee nieuwe talen: Standaard-Arabisch in geschrift en Marokkaans-Arabisch als spreektaal. Marokkaanse vlag Wat leer je tijdens een cursus Marokkaans?
Samenvatting Levensbeschouwing Marokkaanse cultuur Scholieren.com.
In Marokko dragen de vrouwen lange en bedekte kleding, maar tegenwoordig zijn sommige vrouwen verwesterd en dragen kleding die wij ook in Nederland dragen. Mannen dragen meestal gewoon een broek en een korte mouwen shirt, maar soms dragen ze een djellaba, dat is een Marokkaanse lange jurk voor mannen, dat dragen ze ook als ze gaan bidden of bij speciale gelegenheden. Vrouwen dragen ook Marokkaanse pyjamas, Marokkaanse pyjamas zijn meestal heel erg kleurrijk.
Alle Marokko informatie gebundeld voor jouw verre reis Shoestring.
Bovendien hebben ze allemaal familie of kennissen wonen in de buurt waar je vandaan komt. Dit is een Marokkaanse manier om aan te tonen dat er een band is. Soms werkt dat op het eerste gezicht wat verwarrend, maar het is hen er vooral om te doen te weten waar je in geïnteresseerd bent en welk prijsniveau ze kunnen hanteren. Vertel je iemand dat je voor het eerst in Marokko bent en in een vijfsterren hotel slaapt, dan verdubbelen de prijzen onmiddellijk ten opzichte van iemand die zegt wel vaker in het land geweest te zijn en in een eenvoudige middenklasse hotel zegt te slapen. Vrouwen en kleding.: Vrouwen dienen zich bedekt te kleden, d.w.z. het liefst bovenkleding met lange mouwen en zonder laag ingesneden hals en een rok of broek tot op de kuit.
Domino-effect Marokkaanse jongeren: zien andermans mooie spullen en eigenen zich dat met steeds brutere middelen toe De Dagelijkse Standaard.
Zo mocht Joost Eerdmans in een uitzending met Arnon Grunberg van presentatrice Sophie Hilbrand alleen van Marokkaanse probleemjongeren spreken als hij ook iets positiefs te melden had over Marokkaans jongeren. Hilbrand suggereerde Marokkaanse meisjes die het zo goed doen in het voortgezet onderwijs.
Het moment dat voor Marokkaanse vrouwen alles verandert.
Kawtar is een normale Marokkaanse vrouw. En net als andere Marokkaanse vrouwen maakte ze in haar tienerjaren een grote verandering door. Kawtar was twaalf toen ze voor het eerst ongesteld werd. Ik vertelde het aan mijn oudere zus, die het vervolgens doorvertelde aan mijn moeder.
Praktische Marokkaanse/ Arabische Woordenlijst Veelzijdig Marokko.
Veelzijdig Marokko neemt je mee op ontdekkingsreis door het magische en veelzijdige Marokko. Een fascinerend vakantieland waar eeuwenoude tradities tot leven komen, prachtige landschappen je adem benemen en je warm wordt verwelkomd door een gastvrije Marokkaanse bevolking tijdens het reizen: met o.a.
Marokkaanse-en-Berberse-ambachten Nationaal Marokkaanse Bureau voor Toerisme.
Traditionele kleding, die nog tijdens feestdagen en ceremonies worden gedragen, krijgen tegenwoordig een innovatieve twist. Je moet zeker de beroemde caftan eens passen! Marokkaanse sloffen, bekend als babouches, zijn ook traditionele pijlers. Vandaag zijn deze modeartikelen verkrijgbaar in talloze interpretaties; veel ontwerpers verkopen modellen die vooral hedendaagse interpretaties van mode laten zien. Wilt u naar huis gaan met originele, handgemaakte sieraden? Marrakesh en haar omgeving staan bol van onovertroffen Berber sieraden. Zoek ernaar in de medina die grenst aan het Jemaa El Fna-plein, maar ook elders. Er worden ook veel zilveren sieraden geproduceerd in steden zoals Goulimine, Agadir, Essaouira, Tiznit en Taroudant. De ontwerpen evolueren met smaken en trends, zodat hedendaagse stukken heel modern zijn en met de mode meegaan. Metaalbewerking is een aloud ambacht in Fez, Marrakech en Tetouan: bekijk lijsten, potten, deurkloppers, lampen en vele andere items die fijn gevlochten zijn uit koper, zilver of brons. Internationaal gewaardeerde Marokkaanse ontwerpers hebben deze objecten zich toegeëigend en er moderne versies van gemaakt. Bezoek Safi om te winkelen voor uniek aardewerk met allerlei kleuren. In Tamegrout overheerst de kleur groen.
Verzetsmuseum Marokkanen.
Sultan Mohammed V verzet zich tegen anti-joodse maatregelen. Marokkaanse soldaten in Zeeland! In Kapelle Zeeland zijn 19 graven van gesneuvelde Marokkaanse soldaten, die deelnamen aan de strijd voor een vrij Europa. Voor veel mensen is onbekend dat Marokkaanse soldaten hebben gevochten tegen de nazi's.
Nieuwe coronabesmetting? Zes van de tien keer een Marokkaanse Gouwenaar: Afstand zijn wij niet gewend niet meer gebruiken AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Play. Play. F
Zes van de tien keer een Marokkaanse Gouwenaar: Afstand zijn wij niet gewend. Van de deze maand nieuw besmette Gouwenaars zijn zes op de tien van Marokkaanse afkomst. De Marokkaanse Gouwenaars kennen genoeg voorbeelden van bekenden die door het coronavirus zijn getroffen, toch blijkt het lastig om corona buiten de deur te houden.

Contacteer ons

Zoeken naar marokkaanse