tatoeage
 
 
Geschiedenis van de tatoeage IsGeschiedenis.
Tevens zijn er vele tatoeages gevonden bij oude Egyptische of Germaanse mummies. De tatoeages in de oudheid werden op een andere manier vervaardigd dan tegenwoordig. Tegenwoordig hebben tatoeages voornamelijk een artistieke betekenis, vroeger vooral een religieuze. Na het overlijden van een dierbare werd de as van de overledene in ingekerfde wondjes van de nabestaanden geplaatst. Wanneer de wondjes genazen bleven er zwarte vlekjes over ter nagedachtenis aan de overledene. In West-Europa was het niet gebruikelijk een tatoeage te hebben, het christendom verbood dit. Alleen misdadigers en slaven hadden een tatoeage; als brandmerk. Met de ontdekkingsreizen van James Cook in de 18e eeuw werd de tatoeage herontdekt. Op de vele eilanden die hij ontdekte droeg de lokale bevolking tatoeages. De Maori van Nieuw-Zeeland bijvoorbeeld brachten tatoeages aan om belangrijke gebeurtenissen uit het leven te markeren. Deze tatoeages werden nog steeds op de traditionele manier gemaakt, namelijk door ingekerfde wonden te vullen met as. Iemand zonder tatoeages werd niet gezien als een volwaardig burger. Tatoeages onder zeelui. In die tijd was het bij zeelieden al gebruikelijk om tatoeages te hebben. Vaak tatoeƫerden ze als symbool van hoop een anker op hun arm.
YouTube.
Tatoeage Wikipedia.
Overzicht van vergunninghouders in Nederland. Voetnoten bewerken brontekst bewerken. Geschiedenis van tatoeages en tatoeƫren. Peter Small Telltale teardrop quashes acquittal. Tot inkt en as zult gij wederkeren. Tatoeage verwijderen met laser. Zie de categorie Tattoos van Wikimedia Commons voor mediabestanden over dit onderwerp. Overgenomen van" https//nl.wikipedia.org/w/index.phptitleTatoeageoldid58268822.: WikipediaArtikel: mist referentie sinds februari 2019. WikipediaAlle: artikelen die een referentie missen. WikipediaArtikel: mist referentie sinds mei 2020. WikipediaCommonscat: met lokaal zelfde link als op Wikidata. Vind een artikel. Hulp en contact. Links naar deze pagina. Deze pagina citeren. Downloaden als PDF. In andere projecten. In andere talen. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 8 feb 2021 om 1408. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.
Tattoo Bob Tatoeage.
Daarnaast willen wij dat elke klant tevreden bij ons de shop verlaat. Qua ontwerpen voor uw tatoeage heeft u een ruime keus. Wanneer wij bij Tattoo Bob een tatoeage voor u zetten bespreken we dan ook eerst duidelijk met u het gewenste ontwerp door.
Nazorginstructies voor tatoeages Noventity.
What we do. Martin en Natascha Sastra. Designer Tattoo artist. We both seek continuous inspiration and optimization, with as result the creation of our images. Tel: 31 46 2047285. 6122 CG Buchten. Nazorginstructies voor tatoeages. Je tatoeage is als een sieraad op je lichaam. De verzorging hiervan is dan ook heel belangrijk.

Contacteer ons

Op zoek naar tatoeage?