opknappen
 
 
Wat is de betekenis van opknappen.
Opknappen knapte op, heeft en is opgeknapt, schoonmaken, redderen, opschikken, beter in orde brengen: gij moet de kamer nog wat opknappen; ik zal mij gauw wat opknappen, beter kleeden; herstellen, beter maken: hij heeft het huis eerst wat laten opknappen, voor hij het verkocht heeft; zijn hoed laten opknappen, vermaken of nieuw opmaken; een glas wijn zal je opknappen, doen herstellen; dat zaakje zal hij wel opknappen, beredderen, in orde brengen.;
huis opknappen Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Ik laat een huis opknappen. I'm' having a property done up here. Ik laat het huis opknappen. I'll' get an electrician, a carpenter." Bajesklanten die z'n' huis opknappen. Got convicts fixing up his house. Een huis opknappen op onze leeftijd.
Opknappen AutoWeek.nl.
Die kostte toen 950 voor een goede harde en vooral leuke auto met bovendien weinig kilometers. Ik ben gaan opknappen, oppoetsen, en originele accessoires monteren, en nu heb ik al 2x een hl mooi bod gekregen ik meen 2500 en 3500 of zo.
Puzzelwoordenboek opknappen.
Typ een omschrijving, of typ een woord met punten als ontbrekende letters. Met letters 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Zoek. 26 puzzelwoorden gevonden voor Opknappen.
opknappen Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
NL opknappen het. opknappen ook: herinrichting, renovatie, renoveren. NL opknappen werkwoord. opknappen ook: bijwerken, oppoetsen. to furbish ww. opknappen ook: mooier worden. to grow more beautiful ww. opknappen ook: inhalen, passeren, voorbijrijden, voorbijvaren. to overhaul ww. opknappen ook: opfrissen, verversen, verfrissen, laven.
Emmen trekt portemonnee voor opknappen sportaccommodaties Dagblad van het Noorden.
De gemeente Emmen gaat vier zwembaden en twee sporthallen in de gemeente opknappen. In totaal is twee ton gereserveerd voor achterstallig onderhoud. De helft van dat geld gaat naar het opknappen van het zwembad in Erica. Zwembad De Wieke in Nieuw-Weerdinge en het openluchtbad van Emmer-Compascuum krijgen respectievelijk 45.000 en 35.000 euro.
opknappen/vervoeging WikiWoordenboek.
Naar navigatie springen Naar zoeken springen. vervoeging van de bedrijvende vorm van opknappen. onbepaalde wijs kort lang. op te knappen. op zullen knappen. te zullen opknappen. op te zullen knappen. hebben 1 /zijn 2 opgeknapt. te hebben 1 /zijn 2 opgeknapt.
Boot opknappen en verkopen in 6 stappen: Zo doe je dat!
Jachtmakelaardij de Maas. Terug naar overzicht Boot opknappen en verkopen in 6 stappen. Een goed onderhouden boot waar je zo mee kunt wegvaren verkoopt sneller en voor een hogere prijs dan een boot waar eerst nog van alles aan gerepareerd moet worden.
Opknappen betekenis en definitie Nederlands Woordenboek.
Ze" hebben het huis een stuk opgeknapt met die verbouwing." Opknappen van passagierswagons. Opknappen van rollend materieel. Opknappen van voertuigen. Opknappen van vliegtuigen. Opknappen van vliegtuigmotoren. Reviseren opknappen van hefschroefvliegtuigen. Ombouwen en opknappen van voertuigen. Opknappen van schepen of boten.
Houten tuinmeubels opknappen Stappenplan.
menu bekijk ons assortiment. Houten tuinmeubels opknappen. Zijn je houten tuinmeubelen vergrijsd en vies geworden? Knap dan je tuinmeubelen op en laat ze weer stralen! Reinig, schuur en olie ze in om weer de natuurlijke houtskleur te krijgen. Volg het stappenplan hieronder en geniet van je opgeknapte meubelen.
Deur renoveren 2020.
En renoveren is niet altijd mogelijk. Deuren bekleden met folie is een relatief nieuwe techniek. Je ziet tegenwoordig keukens, plafonds en dus ook binnendeuren bekleed worden met folie. Net als auto carwrapping zijn de bekledingsfolies behoorlijk slijtvast en duurzaam. Je kunt ze makkelijk schoonmaken en het aanbrengen scheelt ten opzichte van schuren en schilderen veel tijd. Bekijk de goedkope binnendeur wraps hier en dit is de meest gekozen wrapfolie met de juiste maat voor een binnendeur. Mogelijkheden voor ieder type interieur. Niet meer schilderen/ geen onderhoud meer nodig. Behoorlijk slag en krasvast ze kunnen een stootje hebben. De kosten van het opknappen van deuren begint bij 30 euro voor de schildermaterialen en schuurpapier wanneer je zelf veel vrije tijd hebt.

Contacteer ons

Resultaten voor opknappen