blokker
 
 
Blokker folder TIP 07-12-2020 t/m 26-12-2020 Bekijk nu alle Blokker aanbiedingen.
Ruim 100 banen weg door faillissement voormalige Bart Smit-winkels in België Krantenkop.
Er staan 302 banen op de tocht, meldt de directie. Blokker wil 69 winkels sluiten in België: 302 banen op de helling 07/02/2017 Het Belang van Limburg. Blokker is van plan 69 van de 190 winkels in België te sluiten.
Merken, trends en de wilde waarheid van een rampjaar I Marketingfacts.
Blokker had toen 123 winkels in België, waar 650 mensen werkten. Zij kregen twee maanden later te horen dat Blokker zich zou trekken uit België. Wat volgde was een ware retailsoap. De nieuwe eigenaar van Blokker België was de omstreden Dirk Bron.
Blokker Oisterwijk levert uw bestelling aan huis Oisterwijk Nieuws.
De deur van Blokker Oisterwijk is net als bij vele andere winkels gesloten, maar de medewerkers leveren uw bestelling graag thuis af. Medewerkers van Blokker wensen u fijne feestdagen! De producten van de huishoudspecialist en ook het speelgoed; alles kan op een veilige manier op tijd bij u geleverd worden.
Mega World, qui a racheté les magasins Blokker en Belgique, déclare faillite et engendre 650 pertes d'emploi.'
La chaîne de Magasin qui a repris Blokker, Mega World a été déclarée en faillite ce mardi par le tribunal des affaires de Malines. Ce sont un total d'environ' 650 personnes qui perdront leur emploi en Belgique en conséquence de ce dépot de bilan.
Blokker BL-11302 Staafmixerset Used Products Den Bosch.
Nu tijdelijk gratis verzending boven 2000. Blokker BL-11302 Staafmixerset. Blokker BL-11302 Staafmixerset. Blokker BL-11302 staafmixerset. Staat: Bijna zo goed als nieuw, bevat enkele minuscule gebruikersspoortjes. Jouw product inruilen. Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product.
Opvolger Blokker kan schulden niet meer betalen De Standaard.
Bron nam de winkels begin dit jaar over, met het voornemen die na een naamsverandering om te vormen tot een prijsvechter die de strijd met Action moest kunnen aangaan. Hij liet weten die formule een jaar te willen uitproberen, en nam alle 670 personeelsleden van Blokker over.
Game over pour les 123 magasins de Mega World ex-Blokker L'Echo.'
L'année' de Vadot: la politique belge. 2020, année record en levées de fonds pour nos start-ups et scale-ups. Game over pour les 123 magasins de Mega World ex-Blokker. Le tribunal de l'entreprise' de Malines a prononcé la faillite de Mega World.
UPDATE Mega faillissement lonkt voor Belgische Blokker winkels De Rijkste Belgen.
Home / Nieuws / UPDATE Mega faillissement lonkt voor Belgische Blokker winkels. UPDATE Mega faillissement lonkt voor Belgische Blokker winkels. Het ziet er naar uit dat het Belgische avontuur van de 60-jarige Nederlander Dirk Bron zo goed als afgelopen is.
Blokker Gondola.
Nieuwe eigenaar Blokker wil zes maanden gratis huur. Plus Longread Moet Blokker vrezen voor een faillissement? Portret Wie is de Nederlander die Blokker overneemt? Flash Info Blokker stopt zijn activiteiten in België. Blokker" blijft in België, maar moet zich gaan bewijzen."
Faillissement Mega World ex-Blokker kost 650 jobs De Tijd.
De ondernemingsrechtbank van Mechelen heeft dinsdag het faillissement van Mega World, het vroegere Blokker, uitgesproken. Dat bevestigt voorlopig bewindvoerder Thierry Lammar aan Belga. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven.

Contacteer ons

Resultaten voor blokker